Suplements

suplementos

Una dieta deficient i un estil de vida inadequats poden generar manques nutricionals que poden produir alteracions en l’equilibri natural de l’organisme. L’objectiu dels suplements alimentaris, també anomenats suplements dietètics o nutricionals, és aportar aquests nutrients que el nostre cos no consumeix en les quantitats necessàries. Els suplements alimentaris poden ser vitamines, minerals, aminoàcids, àcids grassos i altres substàncies que es presenten en forma de píndoles, comprimits, càpsules, líquids, etc.

Oligoelements
Són substàncies imprescindibles perquè el nostre organisme funcioni correctament. El cos humà no produeix oligoelements, així que hem de portar una dieta que inclogui els més importants.

Probiòtics
Els prebiòtics i probiòtics s’inclouen en el concepte d’aliments funcionals. Amb aquest terme es designa als aliments que, a més de les seves qualitats nutricionals, aporten beneficis addicionals per a la salut.

Teràpia Ortomolecular
La medicina ortomolecular considera que les malalties es produeixen per desequilibris moleculars i que aquests es poden corregir mitjançant l’administració de les molècules nutritives adequades al moment correcte.

 

El nostre objectiu és millorar el benestar de les persones i contribuir a construir la seva salut.