Clínica

recepcio-clinica-Omega-zeta-andorra

CLÍNIQUES OMEGA ZETA

Especialistes en Medicina Integrativa i Bioenergia

Les Clíniques Omega Zeta són les primeres unitats europees de medicina integrativa avançada i bioenergia. Dotades de la més innovadora tecnologia de diagnòstic i tractament, permeten avaluar i tractar a les persones de forma global, facilitar i accelerar la seva recuperació, la prevenció de malalties i la promoció de la salut.

La Medicina Integrativa és una nova forma d’entendre la salut i la malaltia, que col·loca a l’ésser humà al centre d’atenció del procés de curació, i constitueix la base de l’atenció a tots els pacients i clients de les Clíniques Omega Zeta.

Les Clíniques Omega Zeta ofereixen als seus pacients un tracte humà,  individualitzat, sense límit de temps per visita, mitjançant un diagnòstic integral que sempre té en compte una visió holística de la persona. Més enllà de la malaltia, es tracta a la persona i s’aconsegueixen solucions eficaces i duradores. Així mateix l’estil d’atenció personalitzada que s’ofereix afavoreix l’adopció d’hàbits saludables, la seva permanència en el temps i la recuperació del camp bioenergètic de la persona.

Les nostres àrees de tractament aporten un abordatge terapèutic multidisciplinari, integral, amb sessions clíniques i sistemes tecnològics de valoració exclusius . Un sistema sustentat en la combinació de tractaments de medicina convencional amb tractaments naturals, no invasius, avalats per recerques científiques. Les persones que acudeixen a les Clíniques Omega Zeta es beneficien de la disponibilitat de la biotecnologia i la maquinaria de diagnòstic més avançada aplicada a la salut i l’assistència d’un equip ampli i especialitzat, de reconegut prestigi.

La Corporación Omega Zeta trabaja en Europa, Asia y África, desarrollando productos y servicios que favorezcan el conocimiento, la salud, el bienestar, el miedo ambiente y la innovación para mejorar el futuro de las personas, a las que sitúa en el centro de toda su actividad.

La Corporación Omega Zeta nace, hace 50 años, de la mano de su presidente, Carlos Fradera Pellicer, empresario e inventor, propietario de 500 patentes internacionales (PCT’s), fruto de la visión de su fundador y de su experiencia personal. La corporación empresarial agrupa nueve entidades, entre las que destacan la Fundación Omega Zeta y Farmalab.

Farmalab, laboratorio farmacéutico y pilar de progreso, concentra la investigación e innovación aplicadas, sobre la base de la física cuántica en electrofotónica.

La Fundación Omega Zeta reúne la herencia de más de 120 años de la familia Fradera. Promueve la difusión del conocimiento y la cooperación empresa-universidad en el ámbito internacional.

organigrama

La Fundación Omega Zeta tiene su origen hace más de 120 años. En 1896,  José Fradera Camps  fundó su compañía Cementos M. de C. Butsems & Fradera. La industria, situada en Vallcarca (Sitges, Barcelona) se distinguió por su capacidad de innovación y anticipación. Butsems y Fradera, los empresarios, además de investigar y desarrollar productos singulares de gran calidad promovieron la construcción de una importante colonia en el área, facilitando vivienda a sus trabajadores.

Carlos Fradera Pellicer, empresario e inventor, y tercera generación de la saga, ha creado la Fundación Omega Zeta recogiendo el espíritu familiar y con la voluntad de promover la difusión del conocimiento y la cooperación empresa-universidad en el ámbito internacional.

La Fundación Omega Zeta pertenece a la Corporación Omega Zeta, y aporta investigación, desarrollo, inversión e innovación en prototipos, nuevos proyectos y becas para universidades.

Hoy la Fundación Omega Zeta coopera en los ámbitos de la industria, la salud, el medio ambiente y la investigación para mejorar el futuro de las personas. Todo ello, en cooperación con prestigiosas universidades en Europa y Asia (Nanjing Medical University, Nanjing Tongren Hospital, Universitat Politècnica de Catalunya, Moscow State University y Charles University de Praga).

BENVINGUDA CARLOS FRADERA

carles-fradera

Carlos Fradera
President de la
Corporació Omega Zeta

Un malalt no és un pacient, és un client sagrat al qual hem d’acostar-nos amb la màxima reverència, el mateix que els fem a ells ens ho fem a nosaltres : som un sol ser amb cossos diferents

Les Clíniques Omega Zeta pertanyen a la Corporació Omega Zeta, fundada fa 50 anys per Carlos Fradera Pellicer, empresari, inventor i propietari de 500 patents internacionals (PCT’s).

Des de la seva joventut la ment curiosa i inquieta de D. Carlos Fradera li va portar a qüestionar-se sempre les coses i els mètodes tradicionals. Fa uns anys, la seva salut es va veure afectada i va decidir conèixer en profunditat les causes i totes les opcions de tractament possibles. De la seva pròpia experiència van nèixer les Clíniques Omega Zeta que ofereixen un equilibri entre una visió holística de la persona, la millor biotecnologia aplicada al diagnòstic i tractament, professionals amb àmplia experiència i la combinació de la medicina tradicional i natural.

Avui, les Clíniques Omega Zeta són un referent en Medicina Integrativa i Bioenergia a Europa.

«Ens sentim orgullosos d’ajudar a tantes persones a sentir-se , a recuperar-se, a viure millor, a aconseguir que es preocupin més per la seva salut a llarg termini i al fet que tornin a gaudir de la seva vida diàriament.

Cada persona que tractem a les nostres Clíniques es beneficia d’un equip de professionals multidisciplinari, que aborda cada cas com a únic, dedicant-li temps, coneixements i tecnologia avançada, per aconseguir una recuperació completa amb una participació activa i conscient, tant del pacient com del seu entorn.

La vida que portem avui suposa un gran sobreesforç per als nostres organismes, prendre consciència d’això i tractar cada problema d’una forma completa, holística i integral, fa possible que les persones no només superin una malaltia, sinó que se sentin i recuperin la seva energia. Aquest és el principal objectiu de les nostres Clíniques i la satisfacció més gran per a tot l’equip de persones que les integrem».

PRESENTACIÓ DR. PERE GASCÓN

pere-gascon

Dr. Pere Gascón
Director mèdic d’oncología
de les Clíniques Omega Zeta

Les Clíniques Omega Zeta es distingeixen per la pràctica d’una medicina integrativa personalitzada. Cadascun dels nostres pacients és un cas únic, que valorem de forma individual i des del punt de vista més complet de l’ésser humà.

Les persones que atenem acudeixen a nosaltres per ser tractats, obtenir una segona opinió o contrastar un diagnòstic. Però en tots els casos busquen prevenir la malaltia, recuperar el seu benestar i el del seu entorn, que moltes vegades es veu greument afectat, d’una forma completa.

Des de 2011 tractem a molts (més de 6.000) pacients amb diversos símptomes, però tots es beneficien de la combinació d’un equip multidisciplinari expert, amb metges, personal sanitari i terapeutes professionals alineats sense límit de temps preestablert, i les tecnologies aplicades a la salut més innovadores.

En les nostres Clíniques disposem d’àrees terapèutiques molt avançades. Gràcies al nostre abordatge integratiu aconseguim, a més de superar la malaltia, restablir el benestar de les persones.

La meva implicació personal en aquest projecte em permet assessorar i avalar científicament una medicina que busca la recuperació, des d’un punt de vista holístic, de cada persona. Després de molts anys de recerca i pràctica clínica internacional, aquest repte fa possible fer realitat la medicina que tots desitgem per al futur, aquella que ens veu com a persones completes i fomenta la nostra salut a llarg termini.

Yolanda Herrera
Mònica Dicenta
Spai nutrició. Nutrició integrativa i màster en metabolisme
Yolanda Herrera
Elisabeth Nieto
Podologia integrativa. Especialitzada en podologia infantil, geriàtrica i esportiva. Estudis biomecànics i plantilles
dr-rabat-2
Dr. Eduard Rabat
Traumatologia i cirurgia podològica
dra. juncà
Dra. Elisabet Juncà
Endocrinologia, metabolisme i nutrició.
Frédéric Castaing Osteòpata D.O
Frédéric Castaing
Osteòpata D.O i coautor del llibre “Osteopatía cranial. Usted y su bebè”
Yolanda Herrera
Dra. Maria Antoni
Medicina familiar i comunitària
Alain-Combet
Dr. Alain Combet
Otorrinolaringologia especialitzat en homeopatia, acúfens, problemes d’audició i vertígens.
Elisabet-zafra
Elizabeth Zafra
Infermera especialitzada en ozonoteràpia, neuralteràpia , hidrotomia percutània i Bioressonància Mora
Yolanda Herrera
Yolanda Herrera
Fisioterapeuta i acupuntora
Laurence Lestang Dietista i biòloga
Laurence Lestang
Dietista i biòloga
Lourdes-sole
Lourdes Solé
Infermera especialitzada en PNIE de L’equip Institut Xevi Verdaguer
nuria-zafra
Núria Zafra
Psicologia holística
nadia-sopena
Nadia Sopena

Direcció General

Anna-Ros
Anna Ros
Responsable administració i Atenció al client
Yolanda Herrera
Isabel Perea
Administració i Atenció al client