Tractaments

Teràpia Neuroestructural

terapia neuroestructural

S’utilitza per a l’eliminació de compensacions musculars i recuperar l’equilibri muscular. Produeix un canvi molt efectiu en l’esquema corporal.

L’estructura governa la funció. L’objectiu fonamental de la Tècnica d’Integració Neuroestructural és eliminar el dolor i les condicions fisiològiques i psicològiques disfuncionals, restaurant la integritat estructural del cos. Essencialment, si cada múscul del cos està en posició correcta, és a dir, en homeòstasi, llavors la resta de sistemes estarà en homeòstasi i com a conseqüència recíproca, abundarà la salut. La T.I.N. empra una sèrie de moviments molt suaus però específics que es duen a terme d’una manera predeterminada i sistemàtica. Inicialment, el cos reacciona a aquests estímuls relaxant-se extremadament. Aquesta relaxació, crea un canvi de context temporal en l’estat estructural, proporcionant una finestra d’oportunitats perquè diversos reflexos espinals, somàtics, cranials i autònoms s’activin, provocant un reajustament complet de tot el cos. Durant aquest procés de reajustament, el cos intenta tornar a la seva posició estructural òptima en el context determinat pel “estat de de salut” individual del receptor, i en fer-ho, posa en funcionament fluxos d’energia correctiva molt poderosos que tenen un efecte terapèutic beneficiós per al cos i la ment. En conseqüència, s’estimula el sistema limfàtic, augmenta el flux sanguini de les venes i de les artèries, i s’activa tot el sistema de teixits connectius. A més d’aquest reajustament corporal, els fluxos d’energia correctiva poden dirigir-se a àrees específiques del cos on hi hagi dolor o una disfunció. La T.I.N. és una tècnica molt potent i completa que té una gran reputació per produir resultats consistents on sovint, altres tècniques han fracassat. Com a exemple, entre un 80 i un 85% de totes les disfuncions estructurals es resolen en dues o tres sessions.

 

Aplicacions

  • Cervicàlgies, dorsàlgies, lumbàlgies
  • Migranyes
  • fibromiàlgia
  • dolors musculars
  • tendinitis
  • contractures
  • Problemes d’articulació temporomandibular (A.T.M.)
  • esquinços
  • etc

S’utilitza per a l’eliminació de compensacions musculars i recuperar l’equilibri muscular. Produeix un canvi molt efectiu en l’esquema corporal.

Seguir llegint